Mooie en vriendelijke websites maken. Een brug tussen kunst en techniek...

Ontwerp

Een website waarbij het ontwerp in dienst staat van de inhoud, je doelen en waarbij de gewenste identiteit de drijfveer is bij het kiezen van kleur en vorm. Een informatiestructuur die past bij het verwachtingspatroon van de doelgroep. Oftewel een website van Orbbit op maat gemaakt voor je doelgroep.

kunnen we helpen?

techniek fotografie

Techniek

Techniek moet het gewoon doen, overal en op elke apparaat. Het moet werken voor alle menselijke gebruikers en alle zoekmachines. Door eerst voor mobiel te ontwikkelen houden we de techniek voor smartphones simpel en overzichtelijk, zodat pagina's snel worden geladen en mobile gebruikers niet langer hoeven te wachten dan nodig.

kunnen we helpen?

ontwerp fotografie

Fotografie

Alleen tekst is maar saai, fotografie en illustraties zijn de beste manieren om de beleving te versterken en persoonlijker en efficiƫnter te communiceren. Het uitlichten maakt onze fotografie net even dat stukje beter.

kunnen we helpen?

ontwerp techniek

...verpakt in een methode
die bij ons past.

1. Strategie

In deze stap staan staan twee vragen centraal. Wat wil de gebruiker van het product? Wat wilt u van het product?

2. Requirements

Welke inhoud en functie's moeten aanwezig zijn om het probleem van u en uw doelgroep op te lossen?

3. Structure

Oplossingen worden visueel vastgelegd in flowcharts en wireframes. Alle details worden vastgelegd.

4. Design

Het uiteindelijke ontwerp wordt als een schil om de wireframes vormgegeven met oog op huisstijl en een uitstraling die past bij uw doelgroep.

5. Engineering

Het technisch realiseren van uw product. De vormgeving wordt functioneel waarbij rekening wordt gehouden met usability en vindbaarheid.

6. Handover

Bij het opleveren van uw product worden eventuele handleidingen en richtlijnen overhandigd. Ook kan een onderhoudscontract worden afgesloten.

Flexibiliteit, transparantie en kwaliteit, verkozen boven kwantiteit.